Bed & Breakfast

de Groes

Omgeving

De Achterhoek, het uiterste Oosten van Gelderland, is bekend om zijn eeuwenoude coulissen landschap. Bossen, heidevelden en kleine weilanden tussen houtwallen wisselen elkaar af. Achter elke bocht een ander gezicht! Vennetjes, kronkelende beekjes, landgoederen, boerderijen en stokoude bomen. Een mooie omgeving om in tot rust te komen maar ook zeker een omgeving om actief te zijn. Er is een ruime gelegenheid voor het maken van wandelingen en fietstochten

Borculo bruist van de energie! Als de bakker zijn verse broodjes bakt en de heerlijke geur zich langzaam door het dorp verspreid tot ’s avonds laat en als de kroegbazen het café nog nét even open houden tot na sluitingstijd. En daartussen… dan valt er heel wat te beleven!

Kies een mooie fiets- of wandelroute door het schitterende landschap rond de Berkel en bezoek haar idyllische kerkdorpen, Geesteren, Gelselaar of Haarlo. Of vermaak je in één van de vele musea die Borculo rijk is. Ook de winkels in Borculo zijn niet de minste; van landelijk bekende ketens tot gezellige snuisterijen winkeltjes. En ben je toe aan een hapje en een drankje? Met ons aanbod aan restaurants en lunchrooms valt er genoeg te kiezen.

Wij zijn gevestigd in het buitengebied dat onder de gemeente Borculo valt, maar de gezellige plaatsen Lochem, Diepenheim en Groenlo zijn ook in de nabijheid. En ook de Hanzesteden, Zutphen, Deventer en Doesburg zijn echt een aanrader om te bezoeken. Je kunt hier heel gezellig winkelen en er is veel te doen op cultureel gebied.

Kortom, een mooie plaats om te ontspannen, onthaasten en vooral oprecht te genieten.

We hebben in de B&B tevens allerlei informatie over de omgeving en wat er allemaal te doen is, maar ook bij de volgende links kunt u alvast een kijkje nemen: