Bed & Breakfast

de Groes

Ontbijt

Ons uitgebreide ontbijt serveren we in het weekend van 08.00 tot 10.30 uur. Van maandag tot en met vrijdag schuift u van 07.00 tot 10.00 uur aan. Wilt u eerder of later ontbijten dan is dat in overleg mogelijk. Is het mooi weer? Dan is buiten ontbijten mogelijk.

Het ontbijt bestaat uit:

  • Verse brood
  • Vers fruit
  • Muesli en granola met yoghurt of kwark
  • Divers zoet beleg zoals jam en hagelslag
  • Vleeswaren
  • Kaas
  • Koffie en thee
  • Versgeperst sinaasappelsap
  • Eieren van onze eigen kippen
Ontbijt
Wat bezoekers zeggen...

Wie hier niet tevreden is is dat nergens

Hele fijne, mooi b&b. Ik geef normaal geen tienen maar bij deze b&b kan ik echt niks negatiefs vinden. De kamer is supermooi, comfortabel en ruim, met een groot boxspringbed. Grote mooie badkamer met ligbad en stortdouche. De gezamelijke woonkamer/keuken is ook heel ruim, mooi en compleet. Buiten staan verschillende zitjes, ook overdekt. Bij het ontbijt ontbreekt niks. Compleet en lekker. Hildegard en Alex zijn hele fijne, vriendelijke, behulpzame mensen. Je voelt je er thuis. Wie hier niet tevreden is is dat nergens!

(B&B Nederland, juli 2021)

 

Hemel op aarde

Dit was de hemel op aarde. Het was heerlijk. Bedankt voor de gastvrijheid.

(Gastenboek, juli 2021)

Positief verrast

Positief verrast na ons verblijf in de Achterhoek. Wat een prachtige omgeving en jullie B&B is zo mooi. Prachtige kamers, mooie tuin. Heerlijk en meer dan voldoende qua ontbijt. Je bent echt te gast bij Hildegard en Alex (hele lieve mensen). Echt een aanrader!! Fietsen kunnen in de schuur waar je de sleutel van krijgt. Kortom gewoon op en top genieten hier!!

(B&B Nederland, juni 2021)

Weer genoten

Voor de tweede keer hier geweest. Weer genoten van de b&b. Hildegard en Alex weer bedankt voor jullie gastvrijheid.

(B&B Nederland, september 2021)

Hartelijke ontvangst

Hartelijke ontvangst en een prachtige plek/locatie om een paar dagen te vertoeven. Gezellige 2 pers. kamer, een heerlijk uitgebreid ontbijt en gemoedelijke sfeer. Een gezamelijke ruimte waar je kunt zitten vond ik een toegevoegde waarde. Zelfs in de tuin kon je een plekje kiezen om te ontspannen met uitzicht over de weilanden/bos. Kortom pure verwennerij.

(B&B Nederland, augustus 2021)