Bed & Breakfast

de Groes

Tarieven

Tarieven 1 nacht

Kamer Tarieven
Kamer Beijershorst € 125,00 per nacht
Kamer De Slinge € 115,00 per nacht
Kamer Bekhorst € 105,00 per nacht

Tarieven minimaal 2 nachten

Kamer Tarieven
Kamer Beijershorst € 115,00 per nacht
Kamer De Slinge € 105,00 per nacht
Kamer Bekhorst € 95,00 per nacht
  • Verblijft u met meer dan 2 personen op een kamer, dan geldt er een toeslag van € 35,00 per persoon, per nacht. Deze toeslag is inclusief ontbijt.
  • In het weekend geldt een minimum verblijf van 2 nachten.
  • Onze tarieven zijn inclusief 9% BTW, maar exclusief toeristenbelasting van € 1,25 per persoon per nacht.
Bed & Breakfast de Groes

Aankomst en vertrektijden

  • Uw kamer is toegankelijk vanaf 16.00 uur. Komt u eerder aan dan is het in overleg mogelijk om uw spullen in de gezamenlijke ruimte van onze B&B achter te laten.
  • Op de dag van uw vertrek levert u uw kamersleutel voor 11.00 uur weer in.

Reservering en annulering

Reserveert u bij ons een kamer dan krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail.
Graag ontvangen wij van u:

  • Uw naam met e-mailadres
  • Uw mobiele nummer
  • Uw adres met postcode en woonplaats

Het totaalbedrag ontvangen wij graag voor aankomst of anders bij aankomst. Om de betaling te voldoen ontvangt u een betaalverzoek per WhatsApp, samen met de bevestiging van uw reservering.

We begrijpen dat het soms voorkomt dat u uw boeking moet annuleren. Wij hanteren hiervoor de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Annuleert u uw boeking meer dan 14 dagen voor aankomst, dan krijgt u het gehele bedrag terug.
  • Annuleert u uw boeking binnen 14 dagen voor aankomst, dan bent u ons 50% van het totaalbedrag verschuldigd.
Wat bezoekers zeggen...

Wie hier niet tevreden is is dat nergens

Hele fijne, mooi b&b. Ik geef normaal geen tienen maar bij deze b&b kan ik echt niks negatiefs vinden. De kamer is supermooi, comfortabel en ruim, met een groot boxspringbed. Grote mooie badkamer met ligbad en stortdouche. De gezamelijke woonkamer/keuken is ook heel ruim, mooi en compleet. Buiten staan verschillende zitjes, ook overdekt. Bij het ontbijt ontbreekt niks. Compleet en lekker. Hildegard en Alex zijn hele fijne, vriendelijke, behulpzame mensen. Je voelt je er thuis. Wie hier niet tevreden is is dat nergens!

(B&B Nederland, juli 2021)

 

Warm welkom

Een warm welkom in de een prachtige (nieuwe) zeer ruime B&B. Rust en ruimte, uitstekende locatie om te gaan fietsen of wandelen. Het ontbijt was iedere dag een feestje.

(B&B Nederland, juni 2021)

Prachtige B&B met mooie en ruime kamers

Een mooie en rustige locatie. Hartelijk ontvangst. Prachtige B&B met mooie en ruime kamers. Grote gezamelijke ruimte. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Kortom een echte aanrader!

(B&B Nederland, augustus 2021)

Positief verrast

Positief verrast na ons verblijf in de Achterhoek. Wat een prachtige omgeving en jullie B&B is zo mooi. Prachtige kamers, mooie tuin. Heerlijk en meer dan voldoende qua ontbijt. Je bent echt te gast bij Hildegard en Alex (hele lieve mensen). Echt een aanrader!! Fietsen kunnen in de schuur waar je de sleutel van krijgt. Kortom gewoon op en top genieten hier!!

(B&B Nederland, juni 2021)

Hartelijke ontvangst

Hartelijke ontvangst en een prachtige plek/locatie om een paar dagen te vertoeven. Gezellige 2 pers. kamer, een heerlijk uitgebreid ontbijt en gemoedelijke sfeer. Een gezamelijke ruimte waar je kunt zitten vond ik een toegevoegde waarde. Zelfs in de tuin kon je een plekje kiezen om te ontspannen met uitzicht over de weilanden/bos. Kortom pure verwennerij.

(B&B Nederland, augustus 2021)