Bed & Breakfast

de Groes

Tarieven

Tarieven één nacht

Kamer Tarieven
Kamer Beijershorst € 115,00 per nacht
Kamer De Slinge € 105,00 per nacht
Kamer Bekhorst € 95,00 per nacht

Tarieven minimaal 2 nachten

Kamer Tarieven
Kamer Beijershorst € 105,00 per nacht
Kamer De Slinge € 95,00 per nacht
Kamer Bekhorst € 85,00 per nacht

Voor elke kamer geldt: iedere persoon extra dan het aangegeven aantal per kamer kost € 25,00 per nacht, inclusief ontbijt.

In het weekend geldt een minimum van 2 overnachtingen.

Deze tarieven zijn inclusief 9% BTW en exclusief toeristenbelasting van € 1,25 per persoon, per nacht.

Bed & Breakfast de Groes

Aankomst en vertrektijden

  • De kamer is toegankelijk vanaf 16:00 uur. Mocht u eerder aankomen dan is er de mogelijkheid om, in overleg, uw spullen beneden te plaatsen.
  • U dient uiterlijk de kamer verlaten te hebben om 11:00 uur.

Reservering en annulering

Als u bij ons een kamer heeft gereserveerd, krijgt u een schriftelijke bevestiging.
Graag ontvangen wij van u:

  • Uw mobiele nummer (een smartphone met whatsapp en betalingsmogelijkheden)
  • Uw naam met e-mailadres
  • Huisadres met postcode en woonplaats

Het totaalbedrag dient vóór aankomst of bij aankomst voldaan te worden. U krijgt hiervoor een link via de mobiele telefoon toegestuurd en een schriftelijke bevestiging van uw reservering.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Meer dan 2 dagen voor de dag van aankomst heeft u recht op volledige restitutie van het -eventueel al betaalde- bedrag.
  • Binnen 1 dag vóór aankomst bent u 50% van het bedrag verschuldigd.
Wat bezoekers zeggen...

Positief verrast

Positief verrast na ons verblijf in de Achterhoek. Wat een prachtige omgeving en jullie B&B is zo mooi. Prachtige kamers, mooie tuin. Heerlijk en meer dan voldoende qua ontbijt. Je bent echt te gast bij Hildegard en Alex (hele lieve mensen). Echt een aanrader!! Fietsen kunnen in de schuur waar je de sleutel van krijgt. Kortom gewoon op en top genieten hier!!

(B&B Nederland, juni 2021)

Warm welkom

Een warm welkom in de een prachtige (nieuwe) zeer ruime B&B. Rust en ruimte, uitstekende locatie om te gaan fietsen of wandelen. Het ontbijt was iedere dag een feestje.

(B&B Nederland, juni 2021)

Prachtige B&B met mooie en ruime kamers

Een mooie en rustige locatie. Hartelijk ontvangst. Prachtige B&B met mooie en ruime kamers. Grote gezamelijke ruimte. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Kortom een echte aanrader!

(B&B Nederland, augustus 2021)

Wie hier niet tevreden is is dat nergens

Hele fijne, mooi b&b. Ik geef normaal geen tienen maar bij deze b&b kan ik echt niks negatiefs vinden. De kamer is supermooi, comfortabel en ruim, met een groot boxspringbed. Grote mooie badkamer met ligbad en stortdouche. De gezamelijke woonkamer/keueken is ook heel ruim, mooi en compleet. Buiten staan verschillende zitjes, ook overdekt. Bij het ontbijt ontbreekt niks. Compleet en lekker. Hildegard en Alex zijn hele fijne, vriendelijke, behulpzame mensen. Je voelt je er thuis. Wie hier niet tevreden is is dat nergens!

(B&B Nederland, juli 2021)

 

Hartelijke ontvangst

Hartelijke ontvangst en een prachtige plek/locatie om een paar dagen te vertoeven. Gezellige 2 pers. kamer, een heerlijk uitgebreid ontbijt en gemoedelijke sfeer. Een gezamelijke ruimte waar je kunt zitten vond ik een toegevoegde waarde. Zelfs in de tuin kon je een plekje kiezen om te ontspannen met uitzicht over de weilanden/bos. Kortom pure verwennerij.

(B&B Nederland, augustus 2021)